Je bent tussen de 16 en 25 en speelt al een tijdje een instrument of zingt misschien regelmatig voor de spiegel, superleuk natuurlijk maar muziek gaat pas echt leven als je het samen doet. 
Wij van SnaBBel hebben samen met de band MileStone hier voor een WorkShop programma voor opgezet om samen muziek te leren maken, nieuwe bandleden te leren kennen en vooral heel erg veel lol te maken.
In onze studio in Bussum zijn we van alle gemakken voorzien om onder begeleiding van een heel team van ervaring muzikanten en coaches de eerste stappen te zetten richting een echte band. Heel veel muziek staat vanzelf centraal maar ook hoe schrijf je een nummer, hoe zet je je band op social media enz.

Onze workshops zijn opgebouwd in 3 fases.

Fase 1: Samen

als je altijd alleen gespeeld hebt is het vaak moeilijk om te wennen aan andere muzikanten met allemaal hun sterke en zwakkere punten, de timing is misschien anders of net even een andere toonsoort en zo. in fase 1 werken we er aan om samen te leren spelen en duidelijk te maken wat jij van de andere verwacht en anders om. een goeie band functioneert als 1 geheel. We streven er naar om te starten met een dubbele bezetting, dat wil zeggen 3 gitaristen, 2 drummers, 2 bassisten, en 2 vocalisten. dit eventueel aangevuld met toetsen of andere instrumenten. doel is met veel wisselende samenstellingen muziek te maken en elkaar opbouwende kritiek te geven. Aan het einde van Fase 1 vinden we 2 vaste samenstellingen en mogelijk dus echte bands

Fase 2: Schrijven, spelen, aanpassen

Een cover spelen is geweldig leuk maar daar een eigen sound, een eigen draai aan geven maakt het geheel nod veel maar jou, of moet ik vanaf nu zeggen jullie. In fase 2 gaan we op zoek naar jullie eigen songs en geluid. We gaan een setlist maken om programma van een uur op te zetten om straks klaar te zijn voor de eerste optredens. hierbij letten op op stijl en opbouw van de sound en sfeer.

Fase 3: Performance, Let's build a show 

Aan het einde van fase 2 hebben we dus een setlist en muzikaal ongeveer een uur speeltijd. dus nu wordt het klaar maken voor het podium! er wordt over het podium wel eens gezegd dat 50% van een goeie show wordt bepaald door hoe overtuigend je er staat. Attitude, lol, zelfvertrouwen zijn keywords op het podium, hier gaan we aan werken!De workshop zijn los opgebouwd, de lol staat altijd voorop. 1x in de twee weken reserveer ik een volledige zondag avond in de MileStone oefenruimte voor je, en heb je de beschikking over een volledige backline. het complete workshop programma neemt in totaal 20 van deze zondagen in beslag en kost in € 25,-- p.p. per 'les' voor het volledige programma. 

Na 20 avonden sluiten we het programma af met een gratis professionele opname sessie van 2 nummers per band ter waarde van € 250,-

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en inschrijving (vermeld er bij welk instrument je speelt)

 

2019  Snabbel's Muziek & Studio  globbersthemes joomla templates