BandcoachingMuziek maken is geweldig! Zeker als je het samen kan doen. Samen muziek maken dus, je kijkt bij vrienden, online, of waar dan ook om mensen te vinden die ongeveer dezelfde muzieksmaak hebben en je besluit een band te beginnen. Zelf speel je misschien gitaar en je kent iemand met een bas. Je vindt online een drummer en misschien een tweede gitaar en een zanger(es).

Maar dan……………..

Hier kan ik je helpen. Met onze 20 jaar bandervaring zorgt dit ervoor dat je van losse muzikanten uiteindelijk een band wordt. Van het uitzoeken van passende nummers totaan hoe je er voor zorgt dat je strak en overtuigend als band speelt.

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over hoe je als band speelt, zoals het geluid, de sound zoals je als band klinkt en alle techniek eromheen. Maar dat kunnen we beter in een intake gesprek met elkaar bespreken.